Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden 
Er is sprake van een overeenkomst als de koper opdracht heeft gegeven om artikelen te leveren.  Wij behouden ons het recht om de overeenkomst te ontbinden als de voorwaarden niet in acht worden genomen. Na het bestellen wordt een orderbevestiging via de e-mail toegezonden. De verzendkosten en het totaalbedrag staan hier vermeld, net als de betaal gegevens, en ,in geval van ophalen, onze adresgegevens. 

Vermeld bij correspondentie en betalingen altijd het bestelnummer/Factuurnummer !! 

Levering
De bestelde artikelen worden 7 dagen vastgehouden in afwachting van de betaling. Wanneer de betaling binnen deze tijd niet op onze rekening bijgeschreven is, wordt de bestelling geannuleerd. Wanneer u verlening wenst, dient u contact met ons op te nemen.

Wanneer de betaling ontvangen is, zullen wij ernaar streven de artikelen binnen 7 dagen te leveren. (Dit is slechts een indicatie, waaraan geen rechten kunnen worden verleend.) Uw artikelen worden verzonden met PostNL.
In geval van pakketpost, ontvangt u een track en trace code waarmee u online uw zending kunt volgen.  Wij zijn in geen geval aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens de verzending. Wenst u uw pakketje te verzekeren tegen verlies of diefstal, of te verzenden per aangetekende post, dan kan dat tegen een meerprijs, volgens PostNL tarief. Dit kunt u ons kenbaar maken via e-mail.

Ruilen
Wanneer u uw bestelling heeft ontvangen, heeft u 14 dagen de tijd om (productie)fouten/gebreken of defecten te melden. Maak een foto van het artikel, waar duidelijk de fout of het defect op staat en stuur ons die per e-mail toe, ter beoordeling. Wanneer ook wij menen dat het artikel defecten/fouten of gebreken vertoont, zal of ruilen of retournering/creditatie worden mogelijk gemaakt en afgehandeld. 
Typefouten en/of kleurfouten worden alleen vergoed wanneer aantoonbaar is dat de fout aan onze kant ligt. 
Gepersonaliseerde artikelen kunnen zonder aantoonbare productiefouten of gebreken niet worden geretourneerd.

Artikelen die zonder overleg naar ons retour worden gestuurd, worden op geen enkele wijze vergoed of gecompenseerd!

Bestelling annuleren 
U kunt de bestelling altijd annuleren, zolang het pakketje nog niet aan de PostNL is aangeboden. Breng ons zo spoedig mogelijk via e-mail op de hoogte, zodat we het proces eventueel nog kunnen stopzetten.

Verzendkosten
Onder "verzendkosten" wordt verstaan: verzendkosten, verpakkingskosten en handelingskosten. Hierop kan geen aanspraak worden gemaakt. 

Bij het verwerken van de verzendkosten, krijgt men meerdere opties waaruit men kan kiezen. Men dient de juiste optie te kiezen. Wanneer een onjuiste keuze wordt gemaakt, dan wordt men hier per e-mail op gewezen, met daarin opties om alsnog een juiste afhandeling te krijgen.

Het kan altijd voorkomen dat er fouten in de berekening geslopen zijn, door een afwijkend gewicht en/of maat, waardoor er aan de berekening geen rechten kunnen worden ontleend. Wanneer er bedragen moeten worden aangepast aan het besteloverzicht of aan de orderbevestiging, dan dient dit per e-mail te worden gemeld. De bestelling kan op dat moment dan wel goedgekeurd en vooruitbetaald, dan wel geannuleerd worden.

Wanneer de kosten voor een pakket volgens de tarieven van de POSTNL en of DHL hoger zullen uitvallen door afwijkende afmetingen of gewicht, dan zal de klant daarvan op de hoogte worden gesteld per e-mail, waarin een hoger bedrag aan verzendkosten zal worden genoemd, die, na akkoord, tevens vooraf betaald dienen te worden.
Verzenden naar het buitenland is alleen in EU landen mogelijk.

Privacy Verklaring
De persoonsgegevens die in ons bezit zijn gekomen worden met zorg en vertrouwelijk behandeld. Ze zullen alleen gebruikt worden voor het versturen van de bestelling en na toestemming voor het verzenden van de nieuwsbrief.

Auteursrechten
Op afbeeldingen/foto's van artikelen, die gepersonaliseerd zijn door Makay, rust het auteursrecht bij Makay. Deze afbeeldingen kunnen op de website van Makay (www.Makay.nl) worden gebruikt als voorbeeld; ook als hierop een bedrijfslogo staat gedrukt. Foto's die door klanten aan ons worden verstrekt, zullen, indien geschikt bevonden, worden geplaatst. Hierbij verlenen de makers van de foto, Makay het recht om deze foto('s) te bewerken en voor voorbeeld doeleinden geschikt te maken. Eventuele gezichten van personen worden ten aller tijden onherkenbaar gemaakt. Wanneer u het niet eens bent met het plaatsen van deze foto's, dan dient u dat schriftelijk (per e-mail) kenbaar te maken, waarna wij de foto's zullen verwijderen.

Aangeleverde afbeeldingen dienen vrij van auteursrecht te zijn of men dient toestemming te hebben verkregen van de eigenaar, voor het gebruik van de afbeelding. Makay is niet verantwoordelijk voor het controleren hiervan. 

Tot slot
Aan typfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Makay behoudt zich het recht om teksten en/of prijzen te kunnen wijzigen of aan te passen indien dit nodig blijkt.

Mocht er onduidelijkheden bestaan over de orderbevestiging, de factuur en/of andere correspondentie, dan horen wij dit graag.

Makay Design
Kalf r 31 Rood
1509 AC Zaandam
KVK 76053539 
Eenmanszaak